keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Viikon aloitusHeippa!
Eli tämä viikko aloitettiin ostoksilla. Tällä  kertaa vaatteita vailla oli Andreas,eli Rude,pian 17v kolmanneksi vanhin lapsemme. Myös Tyllen syysvaatteet kaipasivat hieman täydennystä.
Rude ei ole mitenkään vaativa vaatteidensa suhteen,joten tällä kertaa ,kun ostettavaa oli enempi(housuja,paitoja ,alusvaatteita,sukkia) turvaudumme HM:än tarjontaan,koska halusin yhteensopivia vaatteita,koska Rude ei vaivaudu miettimään itse,mitkä värit sopivat yhteen.
Kaikista ihaninta on edelleenkin ostaa Tyllelle vaatteita...onko mitääm ihanampaa kuin pikkutytön mekot ja kaikki vaatteet? Hmmm,kuulostan tietysti äärimmäisen pinnalliselta sanoessani sen tällä lailla...mutta voiko joku väittää,että tytön vaatteiden ostaminen olisi epämieluisaa? (ja kaikki jotka minut tuntevat,tietävät kyllä ,että olen kaikkea muuta kuin pinnallinen)
Olen sitä mieltä,että toimivimman kokonaisuuden saa ostamalla useamman vaatteen samasta liikkeestä,samasta kokoelmasta kerralla. Ripotellen ostamalla en ole niin onnistunut ja virheostoja on tullut tehtyä. Rahamäärähän ei siitä miksikään muutu,ostaako paljon kerralla vai vähän silloin tällöin.
Tärkeäähän on tiedostaa mitä tarvitsee ja tietysti yhteensopivuus.
Kuten se,että mieheni mielestä Kuoma-kengät sopivat mainiosti yhteen Tyllen kaikkien vaatteiden kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti