|
Yön yli kohonneet sämpylät |
|
Ja vastapaistettu sämpylä maistuu |
|
Vastapuristetut Brämhultsit |
|
Ja mitähän sitä tänään laittais päälle? |
Heippa!
Olen tainnut ennenkin mainostaa sitä,kuinka ihania sämpylöitä tulee kun laittaa ne yöksi jääkaappiin kohoamaan ja sitten vaan paistaa aamulla. Sellaisena aamuna bageri tulee kotiin. Ja kaikille maistuu. Sämpylät voi tehdä hyvin omalla tutulla reseptillään,vaikka toki varsinaisia aamupalasämpyläreseptejäkin löytyy. Yhtä sellaista olen joskus kokeillutkin.
Ja jossei jaksa itse puristaa joka aamu appelsiinimehua tai tehdä smoothieta, niin ei hätää ; Brämhults ajaa ihan saman asian!
Tyllen tyyliä näkyy tuossa vähäsen, edelleenkin sinistä ja raitaa,mutta myös harmaata on syksyn vaatteissa. Ja Kuoma-kengät tietty...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti