maanantai 3. helmikuuta 2014

Väsynyt ,mutta onnellinen

Sienileipä

Tylle ja sienileipä


Smoothieta jälkkäriksi

Puhtaat valkoiset lakanat

Ja akrobaatti

Heippa!
Aah,,.on se vaan niin ihanaa aina kun viikonloppu saapuu kaikessa lyhykäisyydessään.
Lauantaiaamupäivät yleensä kuluvat kirppiskäynnillä (edelleen pöytä nro 134) ja muilla kaupunkiasioilla. Tällä kertaa kävin tosin vain nopeasti kirppiksellä ja Supermarketissa hakemassa  viikonloppuista kalaa. Nyt valitsin nieriän,koska radiossa kerrottiin,että muuttuu luultavasti rauhoitetuksi,joten pakkohan sitä oli ottaa niin kauan kuin on saatavilla. Ja se madekin vielä kummittelee mielessä. Ja sitten äkkiä kotiin!
Iltapalalle sain idean tehdä superihania sienileipiä,koska pakkasessa vielä muutama purkki suppilovahveroita. Ja jostain syystä Tyllekin tykkää ihan hirveästi sienileivistä . Tai siis miksei tykkäis?
Sunnuntaina sitten vain suurimmaksi osaksi aika rentoa oleiluta,lukuunottamatta yhtäkkistä outoa vessanpuunauspuuskaa höyrypesimen kera....Ja tietysti sitä nieriää lounaaksi, ja oli aivan ihanaa. Koirien kanssa viimein vihdoin hyvä lenkki vallilla,sinnehän ei ole ollut paljon asiaa ,kun on ollut niin rapanen ja täynnä isoja  vesiputteja . Yläkerrassa sänkyvaatteiden vaihtoa meidän ja Tyllen sänkyihin ja imurointia ja lattianpesua. Vaihtelen sänkyvaatteita ja siivoan samalla makuuhuoneita nimittäin pitkin viikkoa. Alakerrassa on normaali viikkosiivous,mutta kaikkea ei millään jaksa kerralla. Ja yläkerta on muutenkin vähän sellainen sekava tällä hetkellä,kun aulassa lähinnä kuivatellaan pyykkiä.
Ja lopuksi vielä crosstrainerillä...vain yksi asia puuttuu nykyään näistä meidän sunnuntai-illoista. Ja hyvin tärkeä sellainen: nimittäin SAUNA! Kiuas ollut rikki jo kolme viikkoa....Pelkkä suihku näin kylmäveriselle on suuri järkytys eikä unikaan enää tule samalla lailla kuin saunan jälkeen. Että jotakin ei osaa edes kaivata ennen kuin sitä ei ole. Olen vakavasti harkinnut uimahalliin menoa vain sen takia,että pääsisin saunaan. Nimittäin uimahallissa on muuten niin kylmä ja vesikin on kylmää,että en siellä niin ole koskaan viihtynyt. Paitsi saunassa.

1 kommentti:

  1. Täällä myös vilukissa, suihku ilman saunaa on silkkaa kidutusta :)

    VastaaPoista