maanantai 27. tammikuuta 2014

Ravintosuosituksia

Hei vaan ja mukavaa maanantaita!
Viikonlopun suunnitelmiin kuului lähinnä ruoanlaittoa ja siivoilua-mitäs muutakaan...
Olen jo pitkään,koko tammikuun, haaveillut kalakeitosta ,lähinnä madekeitosta. Ja madettahan saa juuri tähän aikaan vuodesta,joten hyvin osui mielihaluni sesonkiin. Mutta aloitin kuitenkin siikakeitolla,mikä myös on äärettömän hyvää ja helppoa ruokaa. Ja ihan ruokasuositusten mukainenkin. No,kyllähän siihen kermaa on laitettava,mutta kuitenkin. Kalaahan olisi asiallista syödä pari kertaa viikossa ja uskon,että kovin monessa perheessä siihen ei välttämättä ylletä. Kalapuikothan eivät ole kalaa. Eikä kyllä meilläkääm missään nimessä ole tullut syötyä riittävää määrää kalaa,mutta jos ainakin viikonloppuisin yrittäisi laittaa jotain kalaruokaa.
Sitten laitehulluuteeni; olen ihan fanaattinen appelsiininpuristaja. Käytössä on ollut ihan normaali lasinen puristin. Mutta joka-aamuinen puristelu sillä oli mielestäni HIRVEÄN työlästä (kahden appelsiinin) joten oli pakko ostaa tällainen sähköinen puristin. Ja on se vaan kevyttä nykyään tuo mehun tekeminen.

2 kommenttia:

  1. No hei! Ihanaa kalakeittoa, meillä syötiin kans just tänään :) Meidän perhe on ihan kalahullu, syötäis varmaan joka päivä kalaa jos vaan ahti antais ahvenia ja siis ravintosuositukset antais myöden syödä niin usein - no kyllä meillä joskus kuitenkin syödään sitä viisikin kertaa viikossa, kun se vaan on niin hyvää. Kiva laite!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah ,kuulostaa ihanalta,että koko perhe tykkää kalasta!

      Poista