tiistai 17. huhtikuuta 2012

Päivien viemää

Heippa vaan!
niin ne vaan päivät vierähtää,ei sille mitään voi. Me ollaan Malenan kanssa kotosalla. Vain muutama kyläily suoritettu.
Aina eivät ne harvatkaan ole menneet ihan putkeen. Esimerkiksi ensimmäinen lähtö epäonnistui täysin.
Olin laittanut tytön ja koirat autoon ja koiratkin ihan tärisivät innosta...ja sitten auto ei käynnistynytkään. Ensimmäinen kerta autoilevan minäni kohdalle: akku tyhjä. Sairaalassa olon aikana ollut niin vähällä ajolla ja vielä jäänyt ulos pakkaseen...No ei siinä mitään,ei auttanut muu kuin ottaa koirat pois autosta ja tyttö myös. Paitsi etten osannutkaan irrottaa istuinta jalustasta! Äsch...Piti mennä sisälle katsomaan ohjekirjasta. Kyllähän me sitä harjoiteltiin siellä vaunuliikkeessä. no ihan helppoahan se olikin.
Sunnuntaina käytiin myös Alinan synttäreillä.Olin laittanut tytön ja varustekassin valmiiksi. Jussi tuli mukaan ja lahjakin muistettiin ottaa ja kamera.
Päästiin perille ja tyttö heräili ja huomasin ,että pitääkin heti vaihtaa vaippa. Just joo. Oli kakannut selkään asti ja vaatteet läpi. JA KASSI KOTONA. Vaipat ja vaihtovaatteet. Mutta kun oli niin paljon kaikkea käsissä...Onneks oltiin Pauliinalla,että löytyi kuitenkin jotain päälle ja yks pieni vaippakin jäänyt  käyttämättä Alinalta.
Kivaa on se ,että Malenaa käydään kuitenkin kotona katsomassa ja parempi niin,että saa rauhassa kasvaa. Nukkua ja syödä. Ja välillä vähän  marista. Vauvojen juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti