lauantai 7. huhtikuuta 2012

Hyvää Pääsiäistä!


Huomenta!
Eilen pikkupojat lähtivät Memin ehostamina trullikeikalle ja Matildan saattelemina.
Sillä aikaa syntyi rauhallinen hetki ja täyttelin vähän vauvakirjaa. Paperikuvia pitäisi nyt varmasti teettää pitkästä aikaa,että saisi liimailtua niitä sitten kirjaan.
Tarkoitus olisi myös jossain välissä kertoa synnytyksestä...
Malena on aivan ihana rauhallinen vauva,joka syö ja nukkuu ,enkä millään muistanut,että vauvat ovat näin ihania!

5 kommenttia:

 1. Ihana Malena <3 Voi nauti tuosta ajasta kaiken onnen huuman ja ehkä myös väsymyksenkin keskellä. Nuo pienet kasvaa niin luvattoman nopeaa..meidän neiti ens viikolla jo 6kk. Tuo vauvakirja on aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Vauvakirja näyttää ihanalta! - Kuin myös pikku Malena!! <3

  VastaaPoista
 3. Hei Kristiina! Onnea aivan tosi suloisesta tytöstä! Niin ihana kyllä. Kävin aikoinani paljonkin teidän sisustusliikkeessä ja nyt ilokseni huomasin että teillä on myös verkkokauppa :) Vauvamasuni kanssa teillä liikkeessä useasti kävin, taisin vauvankin kanssa käydä ja muutin sitten keväällä 2010 Ouluun. Täälläpäin ei yhtä kivaa liikettä lähimailla olekaan. Et varmaan mua muista, etenkään kun ei näy edes kuvaa. Mutta silti täältä mukavaa ja vauvantuoksuista arkea sulle toivottelen :) Vauvat on niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Merja!
   harmi kun ei tiedä aina asiakkaiden nimiä,mutta luulen tietäväni teidät. Jos sun mies oli innostunut retrosta?
   no jokatapauksessa kiitoksia onnitteluista ja verkkokauppaa laajennetaan koko ajan ja toivottavasti asiakkaatkin löytävät sen.
   Jos käytte Kokkolassa ,poiketkaa liikkeessä!

   Poista