perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kyläilyjä torstaina

Huomenta!
Eilen saimme sekä päivällä että illalla kavereita kylään. Pauliina ja Alina ja Oona olivat päiväkahvilla  ja Jossu ja Isabella ja Benjamin illalla. Eli päivä kului erittäin hyvin. Nämä viimeiset odotuspäiväthän tahtovat olla vähän nihkeitä siinä mielessä,että odottavan aika on pitkä. Mutta kun on toimintaa,niin aika kuluu kuin siivillä. Yöt taas ovat levottomia...mieli on jo levoton,vaikka kropassa ei mitään tunnukkaan.
Pauliinalla muuten päällä jo Florencen hieno roosa hupparitakki. Takkia löytyy siis roosana,vaaleanharmaana ja tummansinisenä. Myös harmaata ja roosaa housua löytyy. Koot ovat s-xl.
Tänä aamuna on kuskattu Matilda ja Jussi ja käyty pikkulenkillä koirujen kanssa. Vielä pitäis Memiä kuskata. Kohta alkaa mulle jo pakkomielteeksi muodostunut amerikkalainen Vauvan tarina. Se toistaa kyllä itseään aika pahasti,mutta silti se on nyt vaan katsottava. Ajattelen,että bebisen saisi vaikutteita amerikkalaisvauvojen hallitusta syntymästä,eikä alkaisi temppuilemaan siinä touhussa. Syntyisi siis ajallaan ja mielellään suht nopeasti ja tietenkin hallitusti.  No sehän jää nähtäksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti