lauantai 3. maaliskuuta 2012

Aamusta

Huomenta !
Meillä herätään viikonloppuisinkin suhteellisen aikaisin,viimeistään seitsemän aikoihin. Enää ei lapset välttämättä herättele aikaisin(silloin kun olivat ihan pieniä,niin uni olisi kyllä maistunut )vaan on oikeastaan mukava herätä ajoissa päivään. Varsinkin nyt kun on jo valoisaa tuohon aikaan.
Rituaaliksi ovat muodostuneet paistetu sämpylät,mutta tänään ne olivat loppu ja sen sijaan paistoin pakasteesta croissantteja. Aion nimittäin hieman vertailla croissantien makuja . Yleensä meillä on purkkicroissantteja,valmistettu ilmeisesti Tanskassa ja nämä aamuiset oli valmistettu alkuperämaassaan eli Ranskassa. Tanskalaiset ovat aavistuksen löllöjä ,mutta nämä olivat aika rapsakoita. Ke-Len kahvilassa valmistetut ovat kyllä huippuja ja myös starbucks-kahvilan croissantit olivat mainioita.
Viikolla syön aina marjaraksuja ja sitten tuoremehua Multivitan kera. Vaihtelevasti keitän myös kauraruispuuroa,jos on aikaa eli tällaiset rasvapaukut,kuten croissanttit ovat toki vain sunnuntain herkkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti