sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

viime viikkoa

Malenan uusi astiasto
tytöt leikkivät

tytöt mummolassa

Pauliina ja tytöt
heippis!

niinpä,kesälomalla viikko hurahtaa muka hirmu nopeesti...tai sitten ei . Välillä olisi kiva lähettää pojat kouluun,mutta toisaalta ovat jo niin isoja,että keksivät aika hyvin itsekseenkin juttuja ja onneksi on jalkapallotreeniä ja  sellaista. Mihinkään reissuun ei oikein pysty lähtemään,kun on yritys.
No mutta kuluneen viikon olin kotona,kun tytöt olivat töissä. Keskiviikkona kävimme Vaasassa valitsemassa syksyn CapriCollectionin vaatteet(Ruotsista näyttämässä mallistoa). Valitsin muutaman neuletakin ja selkeälinjaisia puseroita ja pari juhlalmekkoa. Ja muuten ihanan muotoilevan alusmekon. Ne nähdään sitten varmaan elo-syyskuussa. Pikapuoliin muuten tulossa uusi merkki Ruotsista vielä kesämyyntiin.
Lauantain pihakirppis N-Stylen pihalla pidettiin vaihtelevasta kelistä huolimatta. Suuri osa myyjistä tosin jättäytyi pois,vaikka loppujen lopuksi ilma oli ihan ok. Aurinkokin paisteli.
Jos innostusta myyjäpuolelta löytyy voitaisiin toteuttaa toinenkin pihakirppis vielä tämän kesän aikana. Omasta mielestäni on hyvä että olis parisenkymmentä myyjää, ehkä iltatorilla esim. alkaa olla jo vähän liikaakin omaan makuuuni.
No mutta suurkiitos kaikille myyjille ja tietysti superihanille asiakkaillemme!!!(ja Tuirelle ja Nellalle tietty)

Tänään notkuttiin jonkun aikaa sitten piirisarjapeleissä Teerijärvellä ja käytiin katsomassa siinä lähellä jalkapallokentttää myytävänä olevaa mielenkiintoista isoa taloa. Siis kävelimme ohi...
Tällä hetkellä realistisemmat haaveeni tosin ovat :SMEG JA KITCHEN AID JA NESPRESSO.
Eivätkä nekään niin hirveän realistiset kun "ei ei"-mies on matkassa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti