pikkuiset vuoat ,taikina puolitettu,eli toisen voi antaa pois ja toisen syödä itse |
RAPARPERIPIIRAKKA
Pohja:
125g voita
4dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl sokeria
1tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
2rkl perunajauhoja
1dl jogurttia (esim.maustatamatonta )
1 muna
täyte:
2dl maustatamatonta jogurttia,muukin käy
2 munaa
1dl sokeria
2rkl perunajauhoja
1rkl vaniljasokeria
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sitten sulatettu voi ja jogurtti ja muna ja sekoita tasaiseksi.
laita piirakkavuokaan tai vuokiin
sekoita täytteen ainekset laita pohjan päälle ja ripottele pienitty raparperi päälle.
Paista 175 asteessa n. 50minuuttia,kunnest täyte on hyytynyt. Vaikka ei tosin haittaa vaikka oliskin vähän kastikemainen.
Sitten vain kahvi kiehumaan ja mieluiten tietty Presidentti gold label...
Hei! Mulla melkein samanlainen ohje piirakalle, siinä jugurtin korvaa vain kermaviili :) Kauniita kuvia sulla!
VastaaPoistaniin, kermaviili ehkä tyypillisempi
VastaaPoista