torstai 19. heinäkuuta 2012

SiivouspäiväHuomenta!
Herättiin tänään aikaisin,kuuden aikaan,kun Simonin ja Matildan pelit alkoivat jo kahdeksalta. Pomppu lähti katsomaan pelejä(sattumalta olivat samassa paikassa) ja minä siivosin sillä aikaa. Maltsu nimittäin väsähti jo kahdeksalta ,joten ehdin imuroida ja pestä lattiat ennen kuin porukkaa oli pyörimässä edessä. Lattia ilman länttejä on vaan jotenkin niin hieno!
No Rude justa tuli töistä ja sukat olivat jossain sahanpuruissa ja siitä se sitten alkaa taas se sotkun kerääntyminen...no jos nopeasti ottaa rikkalapion ja harjan,niin eivät ehdi levitä kovasti. Tuo Iris hantverkin harja ja lapiosetti on nimittäin niin hyvän näköinen,että pystyy hyvin pitämää esillä koko ajan. Niitähän löytyy meiltä töistä sekä mustalla että valkoisella lapio osalla. ja Varret ovat vahattua puuta ja harjas luonnonharjasta. Tyylikäs siivousapulainen,kuten kaikki muutkin Iriksen harjat.
Nyt sitten lounasruoka syötynä,Maltsu nukkuu jo toisia uniaan ja seuraavaksi suunnistamme Santahakaan ja pelinä on 03-poikien ottelu ....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti