maanantai 16. syyskuuta 2013


Heippa!
Lauantaina olimme Rossossa porukalla syömässä ,kun anopin synttäreitä juhlittiin. Jostain kumman syystä kuvien ottaminen tavalliseen tapaani unohtui täysin. Mitäs luulette,kuka oli tähän syypäänä?
Hmmm, Tylle taitaa kuulua tällä hetkellä ranskalaisten suuresti halveksumaan lapsiryhmään. (ainakin Kuinka kasvattaa bebe-kirjan mukaan) Ei ihan istunut tuolissaan rauhassa ja popsinut ateriaansa,vaan mm. yritti mennä muiden ruokailjoiden,siis ihan vieraiden ihmisten,pöytiin. Sanoi kyllä "hei" ensin ja sitten yritti kavuta tuolille ja liittyä seuraan.
Koska on varsin mukava ravata puolitoistavuotiaan perässä ravintolassa ruoan jäähtyessä lautasella, menimme sitten sunnuntaina vielä Raxiin Matildan,Jussin ja Tyllen kanssa. Nyt Tylle taisteli Ikean mammuttijakkararoiden kanssa ja yritti siirrellä niitä paikasta toiseen ,kuten mm.toiselle puolelle Raxia ja varsinkin rullaportaiden suuntaan. Ja siinä välissä tietysti taas mennä toisten pöytiin.
Matilda kuskasi tytön tässä vaiheessa mummolle odottamaan.(asuu lähellä)
En tiedä olisko harjoituksen puute vai mikä. Lisätäkö ravintolakäyntejä yhdessä Tyllen kanssa vai porttikielto 6-vuotiaaksi asti? Ruokakauppaan on jo porttikielto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti