sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

uusi kello

verhoton ikkuna

kaurasämpylätaikina
Heippis!
Meillä siivotaan usein. Tai siis tietenkin minä siivoan meillä usein. Imuroin ja pesen lattioita. Ja pesen pyykkiä ja ripustan kuivumaan pyykkiä ja kuskaan pyykkiä yläkertaan ja viikkaan pyykkiä. Ja kuskaan likapyykkiä alakertaan...jne. Meillä ei ole koskaan mitenkään erityisen järjestyksessä mikään tai kaikki. Juuri ja juuri jos on synttärit tai muut kutsut saan kodin näyttämään jokseenkin ei niin sekasortoiselta.
Ja sitten: nyt pian kahdeksan vuoden asumisen jälkeen tässä talossa,meidän kodissa, paikat ovat hyvinkin remonttikunnossa. Tiskikone,pesukone ja kuivausrumpu on jo uusittu ja nyt näyttää siltä,että myös jääkaappi on lähtövuorossa.
Olen nimittäin miettinyt sellaista asiaa,että nuo jääkaapin ja pakastimen ympärillä oleva pömpeli on jokseenkin turha; kerää lähinnä pölyä, se saisi lähteä. Ja myös pakastin tuossa kokoluokassa,on turha. Pienempi riittäisi aivan mainiosti. Emme nimittäin ole mitään pakastajia. Eli summasummarum: loistava valinta olisi tietenkin Smeg!! (eräs meillä asuva on sitä mieltä ,että pömpeliä ei voida purkaa, se on lähestulkoon joku kantava seinä)
Ja sitten eteinen: muuten hyvä ,mutta seinät pitäisi maalata ja lattialaatat uusia. (lattialaatat ovat rikki ja seinät tietysti kuluneet)
Ja kylpyhuone on myös remonttilistalla.
J a porraskuilun seinät, yläkerrassa jokunen huone pitäisi maalata.
Enkä oikein tiedä mistä aloittaisi ....mistä pitäisi aloittaa?? Ehkä eteisestä.

No helpommin toteutettavia ovat uudet verhosuunnitelmat. Keittiöön ja ehkä myös olohuoneeseen. Olohuoneen verhot ovat suosikkiverhoni,mutta kesällä vois olla toiset ja taas talvella pellavaiset. Makuuhuonekin uudistuisi ihan pikkujutuilla.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niiin tutulta.meilläkin tuo 8 vuotta on tullut täyteen ja moni paikka tarvisi jo uusimista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ajateltiin silloin kun muutettiin ,että kyllä nyt 10 vuotta menee...mutta ei ,kulutus on kovaa tällä porukalla

      Poista