sunnuntai 9. joulukuuta 2012

9.päivä joulukuuta[punaista]
Heippis!
Tuleeko kiireinen ,stressinen fiilis...nimittäin enää kaksi viikkoa jouluun. Vois tulla tietysti mullekkin,mutta kun on muuten niin kiire,niin ei enää muista stressata joulua. Tai siis miksi pitäisi,sieltähän se tulee ajallaan teit sitten mitä tahansa tai olet tekemättä.
Mutta on kuitenkin kiva,että kotona on vähän sellaista punaista ,jouluista fiilistä,vaikka ei aina jaksa tai ehdi panostaa koristeluun viimeisen päälle.  Olen huomannut töissä,että usein mietitään esim. että ostaisko punaisen vahakankaan ruokapöytään,mutta sitten ei kuitenkaan halua panostaa siihen punaiseen,jos pitäisi kuitenkin vain lyhyen ajan. No ehdotan tällaista kompromissia: vahakangas kaitaliina. Aika kätevä sekin. Hintakin vain 7.50 e tuolla punaisella tähtiliinalla. Sitten jää budjetista vielä vaikka tyynyihin tai johonkin muuhun kivaan punaiseen juttuun.
Ja toinen juttu on sitten kranssit. Mulla on aina tuossa takan edessä kesää talvea tuollainen peruskranssi,johon nyt sitten vaihdoin leveän neulotun nauhan. Aika ihanan jouluina. Mutta helppo sitten taas joulun jälkeen vaihtaa takaisin perusnauhaan tai antaa olla ilman. Viime vuonna kranssissa oli valkoinen nauha missä oli tähtiä.

Sitten vielä muistutusta: TÄNÄÄN AUKI 12-15

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti