torstai 18. lokakuuta 2012

Malenan personal shopper

personal shopper Memi ja Turun tuliaiset

uutta lakkia piti heti kokeilla
Heippa!
Eilen kävimme Malden kanssa katsomassa pientä Topias-vauvaa ja Päivi-äitiä Peltokorvessa . Malde oli sen verran muriseva karhu ja yritti pikkuista kiusata,että kuvaaminen unohtui ihan kokonaan. Tarkoitus oli saada pikkuiset samaan kuvaan...no ehkä ens kerralla.
Myöhemmin tuli sitten käymään Memi,joka oli ollut neljä päivää kyläilemässä Turussa ja kaksi päivää etsinyt Maldelle vaatteita. Tällä kertaa ostokset tehtiin Zarassa ja tyyli on hyvin  neiti. Eli yhtään väripilkkua ei löytynyt Memin ostoksista. Tällä hetkellä Malden vaatteet ovat varsin värikkäitä,mutta tulevat (82cm) huomattavasti selkeämpiä ainakin väritykseltään.
Memille on hyvin tärkeätä se ,että Malde ei näyttäisi pojalta. Eli vaatteissa on selkeästi tyttöjen juttuja,vähän sellaista röyhelöä ja mekkoa. Niin ,onhan se vähän jännää,kun välillä kysytään onko tyttö vai poika,vaikka punaiset vaatteet päällä. Onko roosakaan enää se väri ,mistä erottaa tytön? Isompana tietysti hiukset kertovat jo aika paljon. Ei sillä ,meidän Jussihan oli vielä neljävuotiaana lillasyster,kun sillä oli aika mahtavat pitkät kiharat hiukset. Lyhenivät kyllä sen tapauksen jälkeen aika äkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti