keskiviikko 22. helmikuuta 2012

I know


Heippa!
Niin, olen nyt kuitenkin täyttämässä blogiani näillä vaatekuvillal,vaikka se ei alunperin missään nimessä ollut tarkoitus. Mutta kun odottaa bebiseniä syntyväksi,niin tuntuu,että on äärimmäisen tärkeää valmistautua kaikin tavoin ja nyt ainakin materiapuoli on aika hyvin valmiina. Lipasto on pullollaan vaatteita,mutta kyllähän joskus vauvat ovatkin aika sotkuisia...että ei muutamalla bodyllä selviä,eihän?
Kun odotin Jussia rakennettiin ja vaatteet ostin pari päivää ennen Jussin synnytystä. Mulla oli jostain syystä ultra äitipolilla ja vasta siinä sitten selvisi  että poika on tulossa. Odotusaika oli niin täynnä kaikenlaista puuhaa lasten ja raksahommien kanssa,että eipä siinä juuri valmisteltu vauvan syntymää ostelemalla tavaroita ja vaatteita. Vaunut oli samat kuin Simonilla. Mutta äkkiähän ne tarvittavat sitten hankittiin ,kun tiedettiin kumpi on tulossa ja Jussin syntymän jälkeen sitten kaikki oleelliset.

Mutta nyt on ollut sitten aikaa eri tavalla ja koko perhe kyllä odottaa tulokasta.
Joskus tietysti tulee sellainen lievä hörhö tunne...esim.kun näin tuon Pippi-mekon. Pienin koko oli 86cm. Niin,ei tunnu järkevältä ostaa sen kokoista mekkoa,kun käyttäjä ei ole edes vielä syntynyt ja pystyisi käyttämään sitä vasta puolentoista vuoden kuluttua...No ,asiaan löytyikin ratkaisu. Koska kovasti tykkäsin mekosta,ajatettelin että sehän olisi hyvä lahja Alinalle,joka täyttää huhtikuussa vuoden. Meillä on samanlainen maku Pauliinan kanssa,joten varmasti tykkäävät. Ei sillä ;kun ostin mekkoa olivat molemmat mukana ja tivasin useaan otteeseen Pauliinalta: tykkääthän tästä varmasti? joo,tykkään. Asia selvä. Nyt mekko on paketissa muiden pikkulahjojen kera ja odottaa huhtikuun 14:sta päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti