torstai 1. maaliskuuta 2012

Ruden huoneessa

Heippa!
Ajattelin vähän kuvata Ruden huonetta. Rude ;oikealta nimeltään siis Andreas,on 15-v ja käy siis yhdeksättä luokkaa Donnerskan ruotsikielisellä yläasteella. Ensi syksynä pitäisi sitten olla jo jossain muualla. Siis toisessa koulussa ja opiskelemassa tulevaan ammattiin.
No ,mutta, ennen joulua tämä Matildan vanha huone maalattiin tummanharmaaksi(eteläisellä puolella) ja uudet laskoverhot ompeli Sini vaaleanharmaasta pellavasta. Viime viikolla Rude sai kauan toivomansa leveämmän runkosängyn ja siihen hienon päiväpeiton. (päiväpeittoa ei tietysti mitenkään erityisesti toivonut,harvoin edes petaa sänkyään)
Ruden on itse laittanut kalusteet haluamilleen paikoilleen. Itse olisin heivannut sohvan kammotuksen kaatopaikalle,mutta halusi sen välttämättä tuohon. No onhan se tietysti hyvä olla olemassa ,kun kavereita käy joskus kylässä. Nykyään kyllä koko poikaa ei pahemmin näy.
Ruden on huolehtinut huoneensa siivouksesta suhteellisen hyvin,paremmin kuin sotkusiskonsa Memi ja Matilda.
Matildan huone on myös maalattu ja olisi tietty pitänyt kuvata sekin tänään,koska oli päivällä vielä siisti. Matilda on nimittäin ollut koko viikon Raumalla kyläilemässä kaverimme tyttären mummolassa ja palasi just. Eli huomenna voi olla jo myöhäistä ...siis kuvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti