keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Keskiviikkoa

Heips!
Tämä päivä lähti aavistuksen liian myöhään liikkeelle. Aamulla kolme kuskausta kouluille ja sitten lähdin jalkahoitoon ja sen jälkeen pikainen lounas Pompun kanssa ja sitten kampaamoon. Sieltä sitten käväisin äidilläni,joka asuu kampaamon naapurissa, ja sitten tyhjentämään kirppispöytä ja sitten laittamaan ruokaan ja sitten sulkemaan töihin ja sitten Jussin ja koirien kanssa koululle,missä vändag -ilta. Joo vändag oli tänä vuonna nyt ,koska helmikuussa on aina niin hirveen kylmä. Lapset pelasivat jääkiekkoa ja Jussi ratsasti oikealla lännenhevosella ja sitten äkkiä käveltiin kotiin,koska koiruille tulee helposti kylmä,jos joutuvat seisoskelemaan. (ja taas kaipasin pikkukameraa)
Kotona saunaan ja sitten Pomppu tuli Memin ja Susannen kanssa ja laitettiin paistopatonkia ja teetä iltapalaksi. Ranskalaisten seurue oli katsomassa Kaurismäen Le Havre-elokuvaa,mikä tyttöjen mielestä oli ihan hyvä.
No nyt mulla on uusi tukka ja uudet jalat ja ensi viikolla myös uudet kädet ja kynnet. Tietenkin pitää olla rakennekynnet,nehän ovat niin kätevät vauvaa hoitaessa...(no ei ny sentään)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti