keskiviikko 17. lokakuuta 2012

syyslomaviikko


Huomenta!
jeps,on saatu syyslomaviikkokin puolilleen...
Maanantai oli onneksi ihana kuulas päivä ja pojat kävivätkin useaan otteeseen pellolla koirien kanssa. Itse olin töissä osan päivää. Tiistai oli yhtä sadetta ja sen tietää ,että silloin tunnelma yleensä kiristyy,kun ulkoilusta ei tule mitään. Aamupäivän olin töissä. Illalla pojat pääsivät mummon hoiviin...
Tänä aamuna kotona on hiljaista ja rauhallista. Eli toisinsanoen vähän oudolta tuntuu. Veikkaan ,että mummolassa ei ole niinkään hiljaista...onneksi mummolla on jokseenkin huono kuulo,joten sinänsä ei haittaa. Vaikka pojat ovat kyläilemässä tämän päivän, lapseton koti ei tietenkään ole. Isommat lapset vielä nukkuvat pois väsymystään ...näin aamusta tietenkin,jotta voisivat sitten yömyöhään kolistella .

Kuvissa näkyy,miten Malena on alkanut ryömimään näppärästi. Se onkin aiheuttanut päänvaivaa,kun hermoilen lattian puhtaudesta ja pienistä tavaroista mitä saattaa löytyä nurkista. Sen takia pitikin hankkia pikaimuri,mikä onkin ollut varsin ahkerassa käytössä. Miks ihmeessä en aikaisemmin tajunnut ostaa sitä! Niin näppärä vehje.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti