maanantai 9. syyskuuta 2013

Gunvor-turnausHeippi!
Taas oli lauantaina aika vuotuisen Gunvor-turnauksen ja samalla myös juhlittiin Hillevin synttäreitä.
Paikalla olivat sisarukset ja serkut ja pikkuserkkujen lisääntyvä kööri. Tällä hetkellä nuorin on 5-kuukauden ikäinen Johan. Muuten vanhin pikkuserkuista eli Dani oli myös pelaamassa. Eli ikähaitari pikkuserkuilla on 5kk:sta 22 vuoteen. Lukumääräisesti heitä on laskujeni mukaan 17. Joista kaksi asuu Hongkongissa.
Ilta oli toteutettu jälleen knytkalas-periaattella ja aluksi tarjolla oli salaatteja,savulohta ,graavilohta,italialaistyyppistä perunavuokaa, hirvenpaistia ja muita herkkuja. Harmi että unohdin ottaa niistä kuvan... Itse olin leiponut rukiista valkosipulileipää ja ohralimppuja.
Upeita juustokakkuja oli sitten myöhemmin kahvin kanssa tarjolla.
Tällaiset tapahtumat ovat varsin hyviä ja rentoja illanviettoja suvun kesken. Usein ei yksin jaksa kutsua isoa porukkaa ja olla vastuussa kaikesta,kuten esim.vaikka yo-juhlissa ja vastaavissa ,eikä sitten jaksa enää edes rentoutua vieraiden parissa,kun koko ajan pitää itse touhuta.
Itse en ole edes ihan kaikkia serkkujani nähnyt koskaan...Mutta knytkalas-periaatteella ei ainakaan yksin tarvitse leipoa ja tehdä kaikkea,joten kynnys on matalampi. Ja syksyhän on mitä parhainta aikaa kokoontua tällä tavalla. Ohjelmassa ei tietysti tarvitse olla just pidroa, lapsethan voivat vaikka esiintyä.
Mutta tällaista tänään ja huomenna jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti