torstai 31. toukokuuta 2012

2 kk

Heippa vaan!
Maanantaina Malena täytti ´jo kaksi kuukautta!
Ja aina kuukausien täyttyessä on hyvä syy ostaa pikku lahjoja tietenkin...vaatteita Lindexistä tällä kertaa ja kylvetystuki Babycitystä.  Vaikka olenkin aika ehdoton kaikkien apujuttujen kanssa,niin ystäväni suosituksesta ostin kuitenkin kylvetystuen,koska se säästää kuitenkin omaa selkää ja vauvaa voi pitää kauemmin kylvyssä,kun selkä ei väsy. Voi laulella vauvalle ja vaikka itsekin saunoa samalla. Pidän yleensä nimittäin punkkaa saunan lauteilla ja sauna on päällä,ettei tulisi Malenalle kylmä. Eilen sitten saunottiin yhdessä Malenan kanssa...löylyt tietty jäivät heittämättä.
Malena viihtyy myös lattialla peiton päällä. Katselee heti aamusta uutisetkin...Ja treenaa jo mahallaan välillä.

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

sitterin muodonmuutos


Heippa!
Malena sai lainaan Tinyltä vanhan sitterin,mikä on ollut monilla muillakin lainassa. Koska ei ollut enää niin hyvässä kuosissa, ; N-Stylen ompelutaitoinen myyjätär Sanna teki siihen uuden päällisen.  Monia herkullisia kankaita on tietty tarjolla,mutta kun tarkoitus on tietysti myös poikavauvojen istua siinä,niin valittiin kuitenkin beigesävyiset kankaat. Ruudullinen on kerniä,joten sitä on helppo sitten pyyhkiä ,kun esim. maissisoseet leviää siihen...
Kiitos kivalle Tinylle lainasitteristä!
(mikä on muuten ihan huippu,koska Malena tykkää olla siinä tosi paljon,oli jopa eilen nukahtanut siihen,kun oli tyttöjen hoidossa vähän aikaa)

Simonin ja Johanin huoneessa

Heippa!
Pikkupojat nukkuvat viimeisessä huoneessa yläkerrassa ja Ville nukkuu viereisessä huoneessa. Huoneitten välissä on oviaukko ilman ovea,koska se oli kielletty paloturvallisuuden takia.
Tapetti on sinivalkoruudullinen ja tekstiileissä tällä hetkellä vaaleansinistä ja beigeä ja ripaus punaista. Poikien legoja säilytetään hatturasioissa,joita meillä on myynnissä N-Stylessä. Vanhimmat ovat olleet käytössä jo kolme vuotta ja vielä ehjiä. Kätevää on tehdä sillä lailla,että kun ostaa legoja lapselle,niin ostaa samalla uuden hatturasian samalla,mihin voi sitten laittaa vain yhdestä paketista legot,etteivät mene sekaisin.

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Pellavakerni

Huomio kaikki juhlien järjestäjät!!!
Tavallisen pellavaliinan sijasta suosittelen ehdottomasti valitsemaan juhlaliinaksi tämän pellavan,mikä on kernitetty. Eli vaikka kahvia roiskuu kesken juhlien,niin se on helppo pyyhkiä pois eikä tarvitse vaihtaa kesken kaiken tai katsella läikkäistä liinaa. Juhlien jälkeen liina pestään ja tarvittaessa taas sen voi silittää miedolla lämmöllä. Liina pestään 30 asteessa ja ilman linkousta. Meillä oli ristiäisissä liina käytössä ja tuossa se roikkuu kuivumassa.
Suosittelen.

Lisää kevään lahjoja

Huomenta!
Pikku lahjoiksi esim.opettajille käyvät hyvin vaikka ihanat kahvimukit ja vaikkapa kauniit muistikirjat kukan sijasta. Pieni kiva vieminen valmistuneelle tai ylioppilaalle on esimerkiksi Ib Laursenin ihanat värikkäät retrohenkiset kulhot ja pienet mukit.

lauantai 26. toukokuuta 2012





Hei!
Kuten hyvin tiedätte ;arkiaamuisin kaikki tapahtuu yhtä aikaa. Perjantai aamuna esimerkiksi : Matilda on lähdössä Helsinkiin stafettkarnevaliin ,Jussi ja Simon ovat menossa kahdeksaksi hammaslääkäriin ,Malena lastenpolille kontrolliin sydämen sivuäänen takia ja loput kouluun.
Osa valmistauttuu hyvissä ajoin,osa ei.
Joku nukkuu kaikessa rauhassa.
(Malena oli reipas lääkärissä ja sivuääntä ei enää kuulunut)

Malenan aamu



torstai 24. toukokuuta 2012

KEVÄÄN LAHJOJA


Tässä muutmia esimerkkejä pikku lahjoiksi

Hieroja kotona

Heipparallaa!
Meillä on kiva kaveri Tiny ,joka käy meitä hieromassa ihan kotona,kun ollaan sellaisia laiskimuksia ,ettei pystytä menemään sinne. Tai siis eräs meistä ei pysty...
No Matilda on kärsinyt viikon ajan alaselkäkipuja varsinkin istuessa.  Poispaikoiltaan ei ollut mitään,mutta lihakset jännittyneitä ja ilmeisesti tulehtuneita. Venyttely jäänyt varmasti vähän vähemmälle neidillä...
Myös Pomppu kärsinyt hartiakivusta jo varmaan vuoden ajan ja ei yhtään tykkää hieronnasta,mutta tarmokas Tiny on saanut myös Pompun suostumaan hierottavaksi,tosin hieman perinteistä kevyempään ja lyhyempään hierontaan. 
Itse taas rakastan hierontaa...ja nyt varsinkin kipeytyy helposti ,kun kantelee pikkutyttöä ja imettää .
Mutta säännöllinen hieronta pitää kuitenkin jokseenkin hyvänä lihakset.

maanantai 21. toukokuuta 2012

Malenan kastejuhla

Tryggare kan ingen vara
än Guds lilla barnaskara
stjärnan ej på himlafästet,
fågeln ej i kända nästet.

perjantai 18. toukokuuta 2012

Wrapper

Hei!
Koska en ottanut äitiyspakkausta,niin en myöskään saanut Malenalle perinteistä makuupussia. Mutta itse pidän tätä wrapper-systeemiä parempana,koska se mukautuu paremmin vauvan koon mukaan.
Malenalla on kaksi eripaksuista wrapperia ja nyt on käytössä tuo ohuempi,koska ilmat ovat jo aika lämpimät. Juuri nytkin nukkuu vaunuissa ja päällä on fleecehaalari sisävaatteiden päällä ja sitten wrapper.
Malena nukkuu aamupäivisin kuten varmasti kaikki muutkin vauvat tähän aikaan ja nyt juuri pesin sillä aikaa keittiön ikkunan ja vielä ehtii ehkä makuuhuoneen ikkunat ennen kuin pikkuemäntä vaatii huomiota...

torstai 17. toukokuuta 2012

Ranskanmatkaaja

Huomenta!
ja hyvää helatorstaita myös!
viime yönä palautettiin meidän Memi,joka on ollut viikon vastavierailulla Metzissä Susannen luona. On nyt käynyt Pariisissa,Saksassa ja Luxemburgissa ja tuliaiset ovat Pariisin herkkukaupasta. Lämpöä oli siellä melkein 30 astetta.
Iloinen jälleennäkeminen tyttöjen kesken...

tiistai 15. toukokuuta 2012

TYYNYTARJOUS

TOUKOKUUN TARJOUKSENA KAIKKI TYYNYT JA TYYNYNPÄÄLLISET -20%

Kevätlahjoja

Meillä on N-Stylessä monenlaista pientä ja isompaa juttua,mitkä sopivat lahjoiksi.
Jotkut ovat ihmetelleet,miksi ei N-Style-blogia päivitetä;syy on tietysti sama ,miksi alkuperäinen Family Living piti jatkaa tähän ,eli kuvatilan loppuminen. Ja sisustusliikkeen blogi ilman kuvia on yhtä tyhjän kanssa...
Tarkoitus olisi jatkossa tiiviimmin lisätä nettikaupan puolelle uutuuksia ja myös tässä kuvata uutuuksia yleisesti,koska kaikki tuotteet eivät päädy nettikauppaan.
Ja liikehän on aivan normaalisti auki ,vaikka olenkin äitiyslomalla itse. Ompelupalvelu toimii normaaliin tapaan myös.