torstai 10. toukokuuta 2012

Vårfest

 Huomenta!
Eilen oli taas Vittsarin kevät-ja äitienpäiväjuhlan aika. Aikaisemmin meidän Matilda oli innokas yksinlaulaja näissä juhlissa ja yleensä suuttuikin ,jos ei saanut omasta mielestää tarpeeksi esiintyä. No olin ajatellut,että tästä eteenpäin ,kun Matilda on jo yläasteella, meidän perheen esiintymiset ovat ohitse,mutta yllättäin Simon oli ilmoittanut esiintymishalukkuutensa. Ja lauloi peräti kaksi laulua yksin. Ei ehkä tuleva Idols-tähti,mutta kuitenkin on aina hauskaa,kun oma lapsi laulaa. (kuvassa esittäjää vandrarea)
 Juhlassa oli teemana matka laulujen kera maailman ympäri ja tässä koko koulu laulaa ja Roosa on solistina. (ja Roosa voi olla tuleva Idols-tähti)
Välillä istahdettiin ja ihmeteltiin nukkuvaa Malenaa. Kuuden viikon ikäisenä ensimmäisissä toivottovasti tulevan koulunsa juhlissa. Vittsarin koulu on nimittäin niin pieni koulu,että lapset kohta loppuu...Jussin luokalla on syksyllä ilmeisesti neljä tai viisi oppilasta.
Täytyy mainita myös eräs ihastuttava tapa,mitä ei varmasti muilla kouluilla ole; juhlissa kukitetaan aina viimeistä kertaa juhlissa olevat äidit.  Eli ne joilla ovat nuorimmaiset kuutosluokalla. Tänä vuonna äitejä oli kaksi. Ja mullahan ne vuodet vaan lisäänty Malenan myötä.  Kuvassa olevalla Sussulla on vielä parisen vuotta jäljellä ja sitten se on ohi.

Kiitos jälleen kerran opettajille ihanista juhlista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti