maanantai 27. helmikuuta 2012

Mies joka ei halunnut koiria osa 2

 Huomenta tytöt!
Tässä hieman kuvia eiliseltä. Pomppu ja Nelma lepäävät ennen lenkkiä. Pomppu käy yleensä iltaisin lenkillä koirien kanssa ,mutta lauantaina se unohti sisarremmin villalle ja nyt vain Nelma pääsee pitkälle lenkille. Almaa se ei kyllä yhtään harmita. Viihtyy hyvin sohvalla ja käy sitten vain lyhyellä lenkillä lasten kuljettamana. Nyt tosin on sellainen pyry,että ei huvittanut lähteä ollenkaan aamulenkille,vaikka tarkoitus oli.
 No sitten eilen illalla,kun olin menossa nukkumaan ;näytti sängyssä tällaiselta. Niin ,siis yleensä päiväpeiton Pomppu ottaa kokonaan pois,mutta nyt se oli epäilyttävästi rutussa mun puolella.
Syy siihen oli Alma,joka oli piilotettu peittojen alle.
Jostain syystä mies joka ei halunnut koiraa eikä ainakaan toista ja ne ainakaan nuku sängyssä eikä tule sohvalle, haluaisi kovasti nyt kuitenkin ,että koirat nukkuisivat sängyssä,ainakin talvella,kun ne ovat niin lämpöisiä.
Niin,ja minä joka ehdottomasti halusin koirat en nyt sitten kuitenkaan välitä,että ne nukkuisivat sängyssä. Ja syy siihen on tietysti hyvin ajoittainen. Pari kolme kertaa vuodessa. Muuten kyllä.
Eikä pari kolme kertaa tarkoita harvahkoa avioelämää vaan sitä,että koirat ovat narttuja ja niillä on juoksuaika pari kértaa vuodessa ja silloin ei ole kiva nukkua niiden kanssa. Muuten kyllä mitään ongelmaa ei olisi. Ei itseasiassa sittenkään kun bebisen syntyy. Bebisen nukkuu varmasti omassa kehdossaan. Olen varma että ,kun lapsella on oma hieno kehto,niin kyllä nukkuu siinä eikä halua missään nimessä sänkyyn. Olisi ensimmäinen  kyllä meidän lapsista ,joka niin tekisi. Siis nukkuisi omassa sängyssään.

2 kommenttia:

 1. Voisi olla kuin minun kirjoittama tämä juttu.. Mun mieshän on mallia "ei puhu eikä pussaa" mutta koiria se kyllä hellii, etenkin sitä toista mitä se ei missään nimessä olis halunnut... Eilenkin mies töistä tullessaan taas kaivoi koiran tuolta häkin perältä syliinsä asti, ja siis vaikka meillä oli mun kaveri kylässä ja näki kaiken ja kuuli sen lässyttelyn.. =D

  Entä sitten lapset? Neljännen lapsen kohdalla pinnasänky heitettiin mäkeen, kun lapsi ei kerta kaikkiaan siinä nukkunut... vaikka se sänky oli kiinni meidän sängyssä ja se laitakin alhaalla. Viereen vaan, kuten kaikki sisaruksetkin aikanaan..

  Ja koirat nukkuu sängyssä, myös silloin kun on juoksut, eli esim nyt. Sänky on kauheen näköinen, mut hei, eihän me yöllä sitä nähdä... ja päivällä peitto päälle vaan. Kaikkeen sitä ihminen suostuu mokomien karvanaamojen takia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah,kyllä nuo miehet on sitten kummia...

   Poista